top of page
IMG_5356.jpeg

Vad är det som gör oss speciella?

Bondeform startades utifrån längtan och passion i mitten av vackra Blekinge.  När tid för andning uppstod och händerna och leran fann kontakt igen föddes former och varumärket började ta form. Allt grundas i stor kärlek för konst och kreativt skapande. Bondeform tar hela tiden steg för steg ut i världen.


 Alla produkter föds i en dialog mellan handen, hjärtat och materialet. Bondeform är hantverk och kvalitet som bidrar till hållbar konsumtion! 


Varje lampa vi skapar är en unik konstnärlig skapelse som inte massproduceras. Vår belysning förvandlar inte bara rum, den skapar unika atmosfärer och ger dig något som är mer än bara en produkt. Välkommen till vår värld av handgjorda skapelser som kommer att berika ditt hem med personlig charm och stil.

Unik konstnärlig design

  •  Varje produkt är en unik handgjord skapelse, vilket ger en exklusiv och personlig känsla. Våra produkter är inte massproducerade och kan bli konstnärliga höjdpunkter i ditt hem.

CE-märkning

  • Våra produkter är CE-märkta och uppfyller EU:s strikta säkerhetsstandarder. Detta garanterar din trygghet och skapar förtroende för våra produkter.

Handgjorda konstverk

  • Vi betonar det personliga och kreativa i skapandet av våra produkter. Våra underbara kunder som uppskattar hantverk och att få ha det ytterst unika på marknaden har förblivit stamkunder hos oss.

Långsiktig investering

  •  Genom att investera i våra produkter investerar du inte bara i uttrycket och konstverket utan även i kvalitet och hållbarhet. Våra produkter är en långsiktig lösning jämfört med produkter som är trendkänsliga och kan behövas bytas ut ofta.

Hantverksmässig kvalitet

  • Varje produkter är tillverkad med precision och högsta kvalitet i åtanke. Du kan vara säker på att våra produkter inte bara är vackra utan också hållbara och praktiska. Kvalitet är en central faktor att beakta när du överväger priset.

Exklusivitet

  • Vi erbjuder investeringar i unika heminredningsprodukter som inte finns i vanliga butiker. Om du söker något speciellt och unikt kommer våra produkter att locka dig.

Skapar unika atmosfärer

  • Belysningens kraft att förändra och förbättra rummets atmosfär är en central aspekt av våra produkter. Vi visar gärna hur våra produkter kan göra ditt hem mer trevligt och personligt. Kika närmare på Bondeform flyttar in.

Kundanpassning

  • Vi erbjuder möjligheten att anpassa våra produkter enligt dina önskemål, inklusive färger, storlekar och andra detaljer som passar din smak och heminredning. Detta skapar unika produkter som uppfyller varje kunds behov och ger en personlig känsla till din inredning.

Vad våra kunder säger om oss

3.png

Kassandra 

"En av mina käraste  ägodelar, min underbara lampa från @bondeform"
bottom of page